просто говоря хипотетично, на колегата оем благодаря защото следствие от прочитане на неговите постове човека е доста чел и запознат евала, обаче този форум е да си помагаме а всеки се прави на тарикат написах за дпф филтъра че може да се махне безплатно срещу него разбира се, изядохте ме, веднага парите и тем подобни, добре на никой не желая да му променям мнението доколкото за софтуерното преобразуване, от оригинала по добро няма всичко останало е лъжа но на 90 процента от тези дето барат по компа не им разбират главите от това.Малко аванс малко гориво малко дебит на турбото и всичко е 6.Все пак се извинявам защото във форума има добри диагноститици.А доколкото до модератора откъде знаеш кой съм и с какво се занимавам и с какво ще се оправя...
Известие
Collapse
No announcement yet.
филтър за твърди частици
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщениеКолеги,ако някой иска да си демонтира филтъра,аз ще го купя.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКолко пари даваш,трябва да е над пазарната цена,иначе няма смисълsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеА тя е? Кой ги купува на най-добри цени, не съм се интересувал?Аз съм продал вече 2,единия за 200,другия за 260 .............
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Не мога да разбера мен ли ме ебават тук или нещо сте си завишили очакванията... 4 пъти съм предавал ДПФ за изкупуване и никога не са ми предлагали цена по-висока от 160 лв. 2 дпф-а от алфа, един от бмв и един от сузуки за който по спомен дадоха някакви нищожни пари.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе мога да разбера мен ли ме ебават тук или нещо сте си завишили очакванията... 4 пъти съм предавал ДПФ за изкупуване и никога не са ми предлагали цена по-висока от 160 лв. 2 дпф-а от алфа, един от бмв и един от сузуки за който по спомен дадоха някакви нищожни пари.156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Хм... ей сега стана проблема. Благодарим за инфото.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Еми аз квото и където съм питал - цена над 180 кинта никой не ми е давал. И реших да си го запазя. Обаче за 200+ пари ще го дам .. така и така е паметник.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеХм... ей сега стана проблема. Благодарим за инфото.Споко и ние така "изгорЕхме" с 2-3 скъпи катализатора (дадохме ги за без пари), докато не открихме правилния човек, който ги плаща най-добре
Моя катализатор на волвото му взех 250лв.
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 12:55.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Comment